Weer steen door ruit vluchtelingenhuis Oss

1 februari 2017 om 12:10
nl
Opnieuw is er een steen door de ruit gegooid van een huis in Oss waar een vluchtelingengezin woont. Voordat het gezin er kwam wonen, was er al veel commotie over de komst van vier alleenstaande mannen naar het huis aan de Jonkers van Ossstraat.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Eerder sneuvelden al diverse ruiten. Ook werden er leuzen op straat gekalkt.
LEES OOK: Flinke keien door ruiten beoogde asielwoning in Oss daags na vreedzaam protest
Niemand thuisVolgens een woordvoerder van de politie is er dinsdagavond rond negen uur een steen door de ruit gegaan. Er was op dat moment niemand in het huis. Er is dus ook niemand gewond geraakt.  
Voor de actie is nog niemand aangehouden. De politie heeft bekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn waarop de mogelijke dader of daders zijn te zien. Dit is volgens de woordvoerder helaas niet het geval. Een eerste onderzoek heeft nog niet veel opgeleverd, zo voegde hij er aan toe. De politie blijft uiteraard alert als het gaat om meldingen in de buurt. De gemeente Oss wil reageren wanneer de politie haar onderzoek heeft afgerond.  
LEES OOK: Opnieuw leuzen tegen vluchtelingen bij huis in Oss
Veel verzetEr zouden dus eerst vier mannen komen wonen in het huis aan de Jonkers van Ossstraat, maar dat plan stuitte op veel verzet. Uiteindelijk besloot de gemeente dat er een gezin met een verblijfsvergunning in het huis kwam te wonen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.