Schoten gelost door politie in Den Bosch, man (39) aangehouden voor mishandeling

3 februari 2017 om 15:10 • Aangepast 21 november 2020 om 03:52
nl
In de Otto Copesstraat in Den Bosch is vrijdagochtend door de politie geschoten. Volgens de politie ging het om waarschuwingsschoten. Hierbij is niemand gewond geraakt, wel is er een 39-jarige man uit Nieuwegein aangehouden.
Profielfoto van Seunis Rebecca
Geschreven door
Seunis Rebecca

Bij de politie was eerder die ochtend een melding binnen gekomen van een mishandeling in een woning aan de Loekemanstraat. Daar zou de verdachte in zijn ouderlijk huis familieleden hebben mishandeld en bedreigd. De verdachte bleek een bekende van de politie en staat als vuurwapengevaarlijk bekend.
AchtervolgingVoordat de agenten bij de woning waren, zagen ze de verdachte al fietsen. Hij probeerde te vluchten. Daarom werden de waarschuwingsschoten gelost. Hierna volgde een achtervolging.
In de Van Beresteynstraat probeerde de verdachte zich nog te verstoppen, maar niet succesvol. Tijdens zijn aanhouding werd de verdachte onder schot gehouden totdat hij veilig afgeboeid was. Hij zit vast voor verder onderzoek.
GeschrokkenBuurtbewoners zijn flink geschrokken van de situatie. Een buurtbewoonster vertelt dat ze wel zes schoten hoorde. Ze heeft de arrestatie van de man vervolgens gefilmd. De fiets en de tas die de verdachte bij zich had, zijn in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.