Meisje (12) op fiets zwaargewond na botsing met auto in Oosterhout

3 februari 2017 om 16:08
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
1/2 Meisje op fiets zwaargewond na botsing met auto in Oosterhout
Een 12-jarig meisje op de fiets is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt in de Burgemeester Holtroplaan in Oosterhout. Ze werd iets na twee uur aangereden door een auto. Het ongeluk gebeurde vlakbij een oversteekplaats. Diverse getuigen hebben volgens de politie verklaard dat het meisje plotseling de weg over fietste, waarna een 28-jarige automobilist uit Oosterhout haar niet meer kon ontwijken.
Profielfoto van Meeuwsen Marrie
Geschreven door
Meeuwsen Marrie

Er kwamen meerdere ambulances op het ongeluk af. Ook een traumahelikopter landde in een park langs de weg.
Vaker ongelukken op deze wegDe trauma-artsten hebben het ambulancepersoneel ondersteund. Het slachtoffer heeft hoofdletsel en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe het met haar gaat.
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. De politie sloot de weg af voor onderzoek. Volgens een buurtbewoner gebeuren er vaker ongelukken op de Burgemeester Holtroplaan.[tweet:https://twitter.com/uhro/status/827510813833453568]Later op de middag werd op de kruising van de Spijtenburgstraat en de Van Oldeneellaan een 19-jarige vrouw uit Oosterhout aangereden door een automobilist. De bestuurder, een 21-jarige man uit Oosterhout, verklaarde dat hij de vrouw vanwege de laagstaande zon niet had gezien. De vrouw raakte gewond aan een been en is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...