Mestdumpers lanceren website voor klachten over Mandemakers

3 februari 2017 om 18:56
nl
Het vloggersduo Bucket Boys heeft de website bengenaaid.nl opgericht, als 'kleine stok achter de deur' voor keukenbedrijf Mandemakers in Waalwijk. De jonge tv-makers dumpten vorige week vrijdag zestien kuub paardenmest bij de ingang van De Mandemakers Groep (DMG), uit protest tegen de annuleringsregeling die het bedrijf hanteerde. Mandemakers heeft de regels, waarbij je dertig procent moest betalen bij de annulering van een bestelling, inmiddels aangepast.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

Wie voortaan een keuken of badkamer koopt bij een van de zaken van Mandemakers krijgt 48 uur bedenktijd. Directeur Robert Coppens deed woensdag daarnaast bij het tv-programma Jinek de belofte dat alle gedupeerden met betrekking tot de annuleringsregeling hun geld terugkrijgen.
LEES OOK: Oog om oog: 16 kuub mest bij Mandemakers gedumpt door vloggers Bucket Boys
Bucket Boys zegt het te waarderen dat de Mandemakers Groep haar regeling heeft aangepast en reeds gedupeerde klanten tegemoet wil komen. "Maar het blijven natuurlijk woorden", aldus Thijs en Joep die samen de Bucket Boys vormen. Op de nieuwe website kunnen gedupeerden hun naam, telefoonnummer en klacht achterlaten. Ook staat er een teller op de webpagina die aangeeft hoeveel personen nog geld krijgen van Mandemakers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.