Weer een nederlaag voor Michael van Gerwen, Steve Beaton te sterk

4 februari 2017 om 19:14 • Aangepast 21 november 2020 om 03:51
nl
Michael van Gerwen heeft zaterdag weer een wedstrijd verloren. Tijdens de UK Open Qualifier 2 was Steve Beaton met 6-2 te sterk in de vierde ronde.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

Van Gerwen was in de eerste ronde vrij. In de tweede ronde was hij met 6-3 te sterk voor Nathan Derry, in de derde ronde won hij met dezelfde cijfers van Kevin Thomas. In de vierde ronde was hij niet opgewassen tegen Beaton: 6-2. Zo werd hij op de tweede UK Open Qualifier vroeg uitgeschakeld.

Wachten op privacy instellingen...

ZIE OOK: Wat..? Michael van Gerwen verliest van de nummer 126 van de wereld
Vrijdag verloor Van Gerwen van de nummer 126 van de wereld. Beaton staat 27ste op de wereldranglijst. Voor de topdarter uit Vlijmen, die na de wereldtitel ook The Masters op zijn naam schreef, is het de derde dag op rij waarin hij een wedstrijd niet weet te winnen. Donderdagavond kwam hij bij de start van de Premier League Darts niet verder dan een gelijkspel tegen Gary Anderson.
Klaasen eruit in halve finaleJelle Klaasen was zaterdag de beste Nederlander. De Alphenaar kwam tot de halve finale, daarin was Gary Anderson te sterk. De Schot won met 6-3. Benito van de Pas werd in de vijfde ronde uitgeschakeld door Beaton (6-4). Berry van Peer ging er in de eerste ronde uit tegen Ted Evetts (6-5).

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.