Video

Vrouwen massaal naar Fifty Shades Darker, bijna alle zalen Pathé uitverkocht

9 februari 2017 om 08:02 • Aangepast 21 november 2020 om 03:45
nl
Zo'n 2200 vrouwen en 12 uitverkochte zalen op een avond. Het was nog nooit zo druk bij de Pathé in Tilburg. Alle dames kwamen voor Fifthy Shades Darker, het vervolg op populaire film Fifty Shades of Grey.
Profielfoto van Verhoeven Dirk
Geschreven door
Verhoeven Dirk

Er is champagne, een chocoladefontein en een goodybag voor iedereen. Toch komen de vrouwen eigenlijk maar voor een ding: Christian Grey. De hoofdrolspeler die 'er best lekker uitziet', aldus een vrouw. “Hij is gespierd en ook nog een heel rijk.”
Mooie film De dames in Tilburg zijn unaniem, ze vinden het allemaal een mooie film. “Het verhaal is beter dan dat van de eerste film. Het is wat romantischer en daar houden we wel van. En Christian stelde zich meer open. Hij was wat liever dan in de eerste film", aldus een vrouw.    [tweet:https://twitter.com/dirkverhoeven/status/829368164362383365] Voor de Pathé Bioscoop op de Heuvel was het ook feest, het was namelijk de drukste Ladies Night ooit. Rob van Lierop van Pathé: “Het is wel speciaal. Bijna ons hele team is vandaag aan het werk. De film is echt een hype. Bijna alle dames in de zaal hebben het boek wel gelezen en de eerste film gezien.”
En niet alleen in Tilburg was het druk, bijna alle Pathé Bioscopen waren woensdagavond compleet uitverkocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.