Video

'Onbegrijpelijk dat hij met proefverlof mocht', onrust na onthullingen over beruchte overvaller

9 februari 2017 om 15:19
nl
Verbijstering en ongeloof bij de inwoners van Overloon. De overval begin dit jaar op vakantiepark Landal De Vers blijkt te zijn gepleegd door een beruchte crimineel die met weekendverlof was. Ook in Someren, waar de man een Kruidvat overviel, is dit het gesprek van de dag. De overvaller zou de dader van de zogeheten Hoensbroekse kofferbakmoord in 2008 zijn.
Profielfoto van van Hoof Rene
Geschreven door
van Hoof Rene

De 28-jarige man, Issam T, werd in 2008 tot vijftien jaar cel veroordeeld voor moord. Sinds 2016 verblijft hij in de half open strafinrichting van gevangenis Ter Peel in Evertsoort. Tijdens een aantal weekendverloven sloeg de beruchte crimineel toe met gewapende overvallen.
Nergens meer veilig"Je bent nergens meer veilig", zegt een vrouw uit Overloon. Zij vindt het onbegrijpelijk dat de crimineel met weekendverlof mocht. Dat er ook nog zware wapens en munitie in zijn cel zijn gevonden vindt zij helemaal te gek voor woorden!
De meeste mensen in Overloon reageren verbijsterd op het nieuws: "Dit moet gewoon niet kunnen", zegt een man hoofdschuddend. Een vrouw die op het vakantiepark werkt als schoonmaakster herinnert zich de impact van de gewapende overval: "Mensen moesten wegduiken bij de receptie."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.