Samenwerking beachvolleybalsters Flier en Van Iersel niet meteen een succes

10 februari 2017 om 09:37
nl
Het eerste optreden van beachvolleybalduo Manon Flier en Marleen van Iersel in de World Tour is geëindigd in de groepsfase. Het duo doorstond wel de kwalificaties in het Amerikaanse Fort Lauderdale, maar had geen succes in het hoofdtoernooi.
Profielfoto van Seunis Rebecca
Geschreven door
Seunis Rebecca

[instagram:https://instagram.com/p/BQUMCivgBfZ/]Voor Flier was het haar debuut op de World Tour. Ze was jarenlang actief in de zaal. De veelvoudig international beëindigde na de geboorte van haar dochter deze loopbaan en besloot zich samen met de Goirlese Van Iersel op het beachvolleybal te gaan richten.
UitgeschakeldVan Iersel en Flier verloren drie groepswedstrijden en zijn uitgeschakeld. Het duo boog donderdag voor achtereenvolgens Barbara en Fernanda uit Brazilië (0-2) en Anniina Parkkinen en Taru Lahti uit Finland (1-2).
Toch zijn de dames nog vol goede moed over hun samenwerking. "We hebben als team mogen proeven van dit niveau en zijn klaar voor meer", schrijft het duo op Instagram.
Sophie van GestelEr zit wel nog een andere Brabantse in de competitie. Sophie van Gestel uit Oostelbeers is met haar partner Madelein Meppelink nog in de running voor de titel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.