Schietpartij in Best, twee gewonde mannen aangehouden

BEST - In de straat Melde in Best is maandagavond rond half acht geschoten. Een man raakte daarbij gewond. De politie zette de omgeving af en vroeg bewoners om binnen te blijven. Een paar straten verderop werd ook een gewonde man gevonden. Of hij ook is beschoten is nog niet bekend. Beide mannen zijn aangehouden.

Er hing een politiehelikopter boven de wijk Wilhelminadorp. Leden van een arrestatieteam waren aanwezig. Er zat bloed op de deur van het huis waar de schietpartij plaatsvond. Ook op de stoep voor de woning  lag bloed. De gewonde man in de Melde is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, maar mocht daar rond middernacht weer weg. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Over de daders is nog niets bekend. 

LEES OOK: Buurtbewoners geschrokken na schietpartij Best: ‘Dit is een rustige buurt met veel kinderen’

 

 

Arrestatieteam
Een paar straten verderop viel het arrestatieteam ook een huis binnen. Daar werd in de Professor Titus Brandsmastraat een gewonde man gevonden. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt of de gewonde man iets te maken heeft met de schoten die zijn gevallen in de straat Melde. 

Eerdere schietpartij
Op 7 mei was er ook al een schietpartij in de wijk. Toen werd een 39-jarige vrouw in haar arm geraakt. Het is niet bekend of beide schietpartijen met elkaar te maken hebben. 

 

 

LEES OOK: Vrouw beschoten in Best, dader en handlanger nog altijd spoorloos

 

 

Meer over dit onderwerp:
schietpartijen melde best
Deel dit artikel: