Gewonden bij botsing vrachtwagen en twee auto's, vrachtwagen belandt in de sloot - Omroep Brabant

Gewonden bij botsing vrachtwagen en twee auto's, vrachtwagen belandt in de sloot

10 februari 2017 om 16:17
nl
Op De Langeweg in Zevenbergen is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd waarbij twee auto's en een vrachtwagen waren betrokken. Bij het ongeluk raakten de bestuurders van een auto en de vrachtwagen gewond. Ze zijn beiden naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Een van de auto's is door onbekende oorzaak op de andere weghelft terechtgekomen en is tegen de vrachtwagen gebotst. De vrachtwagen raakte daardoor van de weg en belandde in de sloot. Tijdens die manoeuvre raakte de vrachtwagen ook een tweede auto. De inzittenden van die auto raakte niet gewond.
[tweet:https://twitter.com/vid/status/830080108379721730] Vrachtwagenchauffeur Stefan van Opzeeland (37) is een paar uur na het ongeluk de schrik nog niet te boven. "Brandweerlieden hebben mij geholpen om uit de cabine te komen. Gelukkig ben ik niet klem komen te zitten, waarschijnlijk omdat ik klein van stuk ben. Gelukkig had ik wel mijn gordels om. Ik ben er het meest van geschrokken dat ik mijn vrachwagen niet onder controle kon krijgen. Alle lof voor de hulpdiensten die waren er snel bij en hebben goed gehandeld. Ik lig nu voor controle in het ziekenhuis, maar hoop snel naar huis te kunnen", aldus de chauffeur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.