Kijkcijferkanon Yvon Jaspers blijft scoren met Boer zoekt Vrouw

13 februari 2017 om 13:00
nl
Ruim 3,7 miljoen kijkers stemden zondagavond iets voor halfnegen af op Boer Zoekt Vrouw Internationaal op NPO1. Het datingprogramma voor boeren gepresenteerd door Yvon Jaspers uit Boxtel was met deze cijfers zondag het best bekeken programma op de Nederlandse televisie.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

David Kleiss, oorspronkelijk afkomstig uit Dinteloord is één van de vijf deelnemers aan de nieuwste serie van het al jaren populaire programma. Kleiss worstelde zich zondag in de eerste aflevering na de introductieuitzending van de nieuwe boeren door 88 brieven.[youtube:https://youtu.be/n-UI6YpY-8E]Zoveel vrouwen blijken bereid naar Roemenië te verhuizen om daar een nieuw leven op te bouwen aan de zijde van David die daar een succesvolle onderneming wil opbouwen. Een varkenshouderij annex akkerbouwbedrijf van vijfduizend hectare, zo laat hij weten op de website van het programma.
Een leuke vrouw en drie kindjes mogen daarbij wat hem betreft niet ontbreken.  
SpeeddatesVolgende week wordt duidelijk welke tien dames nog kans maken om deze droom samen met David te verwezenlijken. Dan volgen de speeddates met de dames die hij heeft uitgekozen na het lezen van de brieven.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.