Video

Zetten we jou in de bloemetjes op Valentijnsdag?

14 februari 2017 om 11:17 • Aangepast 21 november 2020 om 03:35
nl
Het is Valentijnsdag! De meest romantische dag van het jaar. Dé dag om je geliefden te verrassen of extra aandacht te geven.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

En dat is precies wat verslaggever Birgit Verhoeven gaat doen! Van Bloemsierkunst Marimba uit Boxtel mag ze heel de dag prachtige bosjes bloemen uitdelen in Brabant. Wat een romantiek!
Het eerste bosje bloemen mocht Birgit geven aan de vrouw van bloemist Bart van Roosmalen van bloemsierkunst Marimba. Van Roosmalen noemt haar een ‘wereldwijf’. De volgende stop was Rijen.

Wachten op privacy instellingen...

Daar verraste Birgit de vrouw van Harrie. Ze zijn al 36 jaar getrouwd, maar Harrie geeft eerlijk toe dat hij bijna nooit een bloemetje koopt voor zijn vrouw. “Ik vond dit een leuke manier om het een keer te doen!”

Wachten op privacy instellingen...

Daarna vertrok Birgit naar het Sint Lucas in Boxtel. Daar zou ene Susan Vermeer zijn waarvoor een bloemetje was aangevraagd. Birgit kon haar niet vinden, dus uiteindelijk kregen twee vriendinnen samen de bos bloemen.

Wachten op privacy instellingen...

Birgit is voor het derde bloemetje afgereisd naar Eindhoven. Jolanda Maas wil haar ouders verrassen. Ze hebben een zware tijd, want haar vader heeft een hersenbloeding gehad en er is longkanker bij hem geconstateerd. Ze wil met het bloemetje laten weten dat ze aan hen denkt en er voor hen is. Dat wordt natuurlijk gewaardeerd door haar ouders.

Wachten op privacy instellingen...

Het volgende bloemmetje gaat naar Heeze. Vivian en Nicole geven het valentijnboeket aan hun ouders. "Omdat Miep en Jan altijd voor ons klaarstaan en zij ons heel erg waarderen." Voor Vivian en Nicole is het jaarlijks een traditie. Ze sturen elkaar ansichtkaarten.

Wachten op privacy instellingen...

Ook Joke van Eemeren uit Helmond heeft haar ouders een bloemetje gegeven. Zij hebben een moeilijk jaar achter de rug gehad. Daarom verdienen zij wat extra aandacht!

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.