Dagje Efteling weer een beetje duurder

15 februari 2017 om 13:29
nl
Een bezoek aan attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel is vanaf deze week weer duurder geworden. De prijs voor een toegangsbewijs is met één euro gestegen naar 37,50 euro voor mensen die bestellen via internet. Vorig jaar was er al een verhoging van vijftig cent doorgevoerd.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

In juli en augustus betaal je aan de deur 39,50 euro om binnen te kunnen komen in De Efteling. De wijzigingen voor een kaartje gelden voor zowel de kassa als online, waarbij het via internet kopen van een kaartje twee euro goedkoper is. De tarieven voor abonnementen en scholen zijn gelijk gebleven.
'Lichte stijging'Vorig jaar sprak De Efteling van een 'lichte, reguliere stijging'. Ditmaal wordt gewezen op de toename van het aanbod: er wordt geïnvesteerd in (onderhoud van) bestaande attracties en er komen er meer.
In de zomer kost een bezoek meer geld, omdat het park dan langer open is. "Bovendien willen we onze gasten beter spreiden over de seizoenen en daarmee de Efteling-beleving verder verbeteren", aldus een woordvoerster.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.