Ga jij naar 3 Uurkes Vurraf? Veul Gère drukt op rode knop en verzendt kaartjes naar winnaars

16 februari 2017 om 17:10 • Aangepast 21 november 2020 om 03:30
nl
De aftrap van het Brabantse carnaval is traditiegetrouw ‘3 Uurkes Vurraf’: drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van 2017. LIVE vanuit hotel Pullman Eindhoven Cocagne. Donderdagmiddag om elf over vier was de grote bekendmaking van de gelukkigen die 24 februari met ons mee gaan feesten op hét carnavalsfeest. Confetti vloog door de lucht en CV Veul Gère zette de boel op stelten in onze radiostudio.
Profielfoto van Bell Stephen
Geschreven door
Bell Stephen
Wachten op privacy instellingen...

Als jij tot de gelukkigen behoort, plofte er donderdag dus een mail binnen met kaartjes. Zo niet, heb je helaas niet gewonnen. Het kan overigens even duren voordat de mail in je postvak zit.
Massale belangstellingDat jullie massaal warmlopen voor het mooiste feest van het jaar, blijkt uit het feit dat er meer dan tienduizend carnavallers hebben meegedaan aan de winacties bij Omroep Brabant. In totaal kunnen er 2200 Brabanders aanwezig zijn bij de officiële start van carnaval.
Erbij zijn is natuurlijk het allerleukst, maar niet getreurd als je naast een kaartje grijpt. 3 Uurkes Vurraf wordt vrijdag 24 februari tussen drie uur en zes uur live uitgezonden op Omroep Brabant Radio, TV en internet.
Klik hier voor meer informatie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.