Ook zoon en schoonzoon Klaas Otto gearresteerd, verdacht van afpersing in andere zaak

17 februari 2017 om 20:32
nl
De politie heeft vrijdagmiddag de 21-jarige zoon en 31-jarige schoonzoon van Klaas Otto aangehouden, een paar uur nadat de oprichter van motorclub No Surrender zelf al was opgepakt. Ook zij worden verdacht van afpersing, maar dan wel in een andere zaak.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

De 21-jarige zoon werd gearresteerd op het woonwagenkamp in Bergen op Zoom waar de familie woont. In de buurt werd ook de medeverdachte opgepakt, een oud-lid van No Surrender uit Zwijndrecht. Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel gaat om de schoonzoon van Otto. Dat vertelde hij vrijdagavond in RTL Boulevard.
Het opvallende is dat de 31-jarige verdachte vrijdagochtend nog zijn verhaal deed bij Omroep Brabant over de arrestatie van zijn schoonvader. Volgens Van den Heuvel zijn ze beiden aangehouden voor een andere zaak dan de oprichter van de motorclub.
Aangifte De politie zegt dat tegen het duo aangifte was gedaan, maar meer details over de zaak wil de woordvoerder nog niet kwijt.
Klaas Otto werd vrijdagochtend in alle vroegte door een arrestatieteam van zijn bed gelicht. Volgens de politie heeft de voormalig voorman van No Surrender zich niet gehouden aan de voorwaarden die de rechtbank oplegde toen hij afgelopen maandag werd vrijgelaten uit de gevangenis.
De oprichter van No Surrender heeft volgens zijn advocaat een verboden ontmoeting gehad met Janus de V, die als zijn rechterhand wordt gezien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.