Trainer van Tottenham Hotspur wil 'meer zien' van Vincent Janssen

18 februari 2017 om 14:23
nl
Vincent Janssen moet 'meer laten zien' aan zijn trainer Mauricio Pochettino. Dat heeft de trainer van Tottenham Hotspur gezegd over de aanvaller uit Oss.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

"Spelers moeten op de training hun kwaliteiten laten zien. Ik maak altijd eerlijke keuzes. Misschien moet hij meer laten zien."
Vertrouwen herwinnenTottenham Hotspur speelt zondag voor de FA Cup tegen Fulham, maar het is maar de vraag of Janssen bij de selectie zit. De aanvaller, afgelopen zomer voor zo'n 20 miljoen euro overgenomen van AZ, beleeft een moeilijke tijd bij de Engelse club en moet het vertrouwen herwinnen van trainer Mauricio Pochettino.
ZIE OOK: Vincent Janssen uitgelachen in Engeland: 'Slechtste spits van de Premier League'
Janssen zat donderdag in het duel uit de Europa League met AA Gent niet eens op de bank. Harry Kane, de spits nummer één bij de Londense club, liep in dat duel een knieblessure op en blijft zondag mogelijk aan de kant.
'Meer manifesteren'Dat Janssen dan een kans krijgt is al niet meer vanzelfsprekend. Sinds een FA-Cupduel begin januari startte hij niet meer in de basis en kwam hij in vier invalbeurten tot slechts 59 speelminuten.
"Hij moet zich meer manifesteren en dan zien we wel", zei Pochettino, die zondag wellicht kiest voor de Zuid-Koreaan Son Heung-min in de spits.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.