Jesse baalt van diefstal crossmotor: 'Ze zullen hem wel op Marktplaats hebben zien staan' - Omroep Brabant

Jesse baalt van diefstal crossmotor: 'Ze zullen hem wel op Marktplaats hebben zien staan'

20 februari 2017 om 17:34
nl
Wie heeft de crossmotor van Jesse gezien? Dat vraagt de politie in een opsporingsbericht op Facebook. Zaterdagnacht werd de Honda CRF 450 gestolen uit de schuur van zijn ouders aan de Putakker in Boekel. De motor stond te koop via Marktplaats. Zelf vermoedt Jesse daarom dat de dieven de motor zo op het spoor kwamen.
Profielfoto van van der Linden Sid
Geschreven door
van der Linden Sid

Naast de motor uit 2009 namen de dieven ook een helm en andere crossspullen mee. "Ik kwam zondag in de schuur en toen zag ik dat het slot was opengeslepen", vertelt de 23-jarige motoreigenaar Jesse Cranen. "Het was mijn enige motor, ik had hem voor de hobby. Dit is echt balen."
MarktplaatsJesse wilde de motor inruilen voor een ander exemplaar en had hem vorige week op Marktplaats gezet. "Ik denk dat ze zo hebben achterhaald waar ik woon en hem hebben meegenomen. Er worden de laatste tijd veel motoren gestolen op die manier. Dat is natuurlijk een makkelijk doelwit want er zitten geen kentekens op." Jesse vermoedt dat zijn crossmotor inmiddels in het buitenland is.
Jesse heeft meteen aangifte gedaan van de diefstal. De politie is komen kijken naar de schuur waar de motor stond. Via social media vraagt de politie aan mensen die de crossmotor zien rijden, om 112 te bellen. Wie weet waar de motor is, moet 0900-8844 bellen.
De motor heeft een grijs aluminium frame en rode kappen. De koppelingsdeksel is niet origineel en aan de voorkant zit een grotere remschijf dan gebruikelijk bij dit model.
[Facebook:https://www.facebook.com/wijkagent.udencentrum/posts/1846711668911353/]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.