Voice-winnares Pleun twee keer afgewezen bij Voice Kids

20 februari 2017 om 23:38 • Aangepast 21 november 2020 om 03:24
nl
Het was al haar droom sinds Ben Saunders de eerste Voice of Holland won: ooit stralen in de talentenjacht op RTL 4. Maar voor Pleun Bierbooms afgelopen vrijdag bekroond werd tot winnares, moest ze eerst twee afwijzingen verwerken, bekende ze maandagavond in RTL Late Night.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

De Nuenense probeerde tot twee keer toe om mee te doen met The Voice Kids. Maar zonder succes. Al in de pre-auditie, die niet op tv komt, werd ze afgewezen.
Het heeft haar niet minder gemaakt, bleek de afgelopen maanden. Pleun straalde vanaf de audities van The Voice tot aan de finale van vrijdag. Ze leefde bijna een jaar naar de overwinning toe. En zelfs nu ze elke dag met de trofee op haar bureau wakker mag worden, is het nog steeds heel onwerkelijk, bekende ze in de late night-talkshow.

Wachten op privacy instellingen...

Meedoen met de ToppersPleun mag als winnares meezingen met De Toppers, die maandagavond ook bij Humberto Tan aan tafel zaten. René Froger is blij om haar na O'G3NE en Maan bij de groep te halen. Hij roemt de Nuenense om haar 'lekkere' alt. "Ze heeft hele mooie lange noten. En veel mensen kunnen zich met haar identificeren, door haar open, Brabantse uitstraling."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.