Woenselse Poort volgende week om tafel met advocaten nabestaanden Fokko Trip

22 februari 2017 om 14:30
nl
De Woenselse Poort gaat in gesprek met advocaten van de nabestaanden van Fokko Trip, die een jaar geleden in de kliniek zelfmoord pleegde met zijn vriendin. Dat gebeurde met een naar binnen gesmokkeld wapen. Vorige week kwam naar buiten dat de nabestaanden van de cliënt de kliniek aansprakelijk stellen voor de zelfmoord.
Profielfoto van Huisman Marcel
Geschreven door
Huisman Marcel

De nabestaanden willen ondermeer de kosten voor de begrafenis verhalen op de kliniek die vorig jaar in opspraak raakte. De Inspectie voor Veiligheid en Justitie  concludeerde begin februari dat er veel moet veranderen bij De Woenselse Poort. Dat gebeurde na berichtgeving van Omroep Brabant over misstanden in kliniek.
SchikkingsvoorstelVolgens advocaat Jan-Jesse Lieftink is niet duidelijk of er volgende week zal worden gesproken over een schikking. Het gesprek zal gaan tussen een advocaat van de Woenselse Poort en advocaten Laurens van Rooijen en Jan-Jesse Lieftink. Beide advocaten hebben de kliniek twee weken de tijd gegeven om tot een oplossing te komen, anders stappen ze naar de rechter.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.