Verdachte in ontvoeringszaak Gino en Rien meldt zich bij politie

22 februari 2017 om 18:14
Een 38-jarige man uit Breda is woensdag aangehouden op het politiebureau in Middelburg. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de ontvoering van Gino Heeren en Rien de Koning, eind december 2015 in Breda.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

De man meldde zich in het bijzijn van zijn advocaat bij de politie. De verdachte zit vast en de politie verwacht nog meerdere aanhoudingen te verrichten.
LEES OOK: Ontvoering Gino en Rien: ‘Tiewraps doorgebeten en deur opgetrapt’, verdachte Alex B. ontkent alles
Garagebedrijf in BredaGino Heeren en Rien de Koning werden op 29 december 2015, ontvoerd bij een garagebedrijf aan de Aardenhoek in Breda. De dubbele ontvoering kreeg destijds veel aandacht. Op camerabeelden was te zien hoe mannen met bivakmutsen een toen achttienjarige Gino Heeren uit Sprundel en een 42-jarige Rien de Koning uit Schoondijke wegvoerden bij een garagebedrijf in Breda.
Beide mannen konden later ontsnappen en werden aan het begin van de nieuwsjaarsnacht aangetroffen in het buitengebied van Chaam.
LEES OOK:Flitsgranaat ontplofte naast dochtertje van 4’, ontvoeringsverdachte Gino en Rien veroordeelt inval
Eind november werden in deze zaak al een Oosterhouter (38), een Bredanaar (39) en een 27-jarige vrouw uit Enschede aangehouden. De dag daarna werd nog een 51-jarige Bredanaar opgepakt. Zij zijn inmiddels op vrije voeten, maar zijn nog wel verdachten in de zaak.
Lees meer over de bizarre ontvoering van Gino Heeren en Rien de Koning op onze themapagina: omroepbrabant.nl/ontvoeringbreda

Wachten op privacy instellingen...