RKC-iconen in historische shirts te zien op Mandemakers Stadion: 'Beretrots op eindresultaat'

23 februari 2017 om 17:17 • Aangepast 21 november 2020 om 03:20
nl
Het Mandemakers Stadion ziet er sinds deze week anders uit. Op de voorgevel van het stadion van RKC prijken nu RKC'ers in het shirt uit de tijd dat ze als speler actief waren. "We wilden iets unieks realiseren", zegt directeur Remco Oversier.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

"Dit jaar bestaat ons mooie Mandemakers Stadion twintig jaar en we wilden deze mooie mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan", legt Oversier uit.
Als blijk van waardering voor de hoofdsponsor wilde RKC 'iets unieks realiseren'. "We hebben de afgelopen jaren ook verschillende oud-RKC’ers opnieuw aan ons gebonden, om zo het RKC-DNA verder te verankeren in de club. Met deze uitgangspunten hebben we ervoor gekozen om juist deze RKC’ers te fotograferen in thuisshirts waarin zij gespeeld hebben en waarop Mandemakers Keukens de borst siert."

Wachten op privacy instellingen...

'Beretrots'Op de gevel staan drie spelers die nu nog actief zijn: Serginho Greene, Fred Benson en Johan Voskamp. Daarnaast staan oud-spelers Frank van Mosselveld (accountmanager), Cees Schapendonk (hoofd scouting), Ton Verkerk (coördinator voetbalzaken), Donny de Groot (spitsentrainer), Peter van den Berg (hoofdtrainer), Regillio Vrede (assistent-trainer) en Ramon van Haaren (sportverzorger) ook op de gevel.
Oversier is blij met de vernieuwde gevel. Eerder werden het logo van de club in het hart van de gevel geplaatst en werden de ramen van de entree voorzien van historische momenten van de club. "We zijn beretrots op het eindresultaat", aldus Oversier.
ZIE OOK: Bassjackers maken nieuwe opkomsttune voor RKC Waalwijk: 'Er moest een leeuw in'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.