Rico Verhoeven in videoclip van Sharon Doorson: 'Dit wordt sowieso een hit'

23 februari 2017 om 22:25
nl
Rico Verhoeven is te zien in de videoclip van de nieuwe single Golden Trophy van Sharon Doorson. De kickbokser uit Halsteren is een voorbeeld voor de zangeres.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

Volgens Doorson past Verhoeven perfect bij haar nieuwe single. "Rico Verhoeven, dat is natuurlijk duidelijk. Hij heeft een titel gehaald, daar heeft hij heel hard voor moeten vechten. Hij moet veel dingen laten voor zijn carrière", zegt Doorson in RTL Boulevard.
"Het is inspirerend hoe je ergens voor kan vechten en uiteindelijk letterlijk die gouden trofee in handen hebt", aldus Doorson.
'Kippenvel' Verhoeven speelt een rol in de videoclip van Golden Trophy, de single die op 10 maart verschijnt. "Toen ik het nummer voor het eerste hoorde kreeg ik echt kippenvel." De kickbokser uit Halsteren kent Doorson goed, het acteren in de clip was dan ook geen probleem. "Ik voel me op mijn gemak, het is gezellig. En dit wordt sowieso een hit, zonder twijfel."
Doorson werd bekend door haar deelname aan Popstars The Rivals in 2004. In 2011 probeerde ze het nog een keer in The Voice of Holland, maar toen strandde ze in de halve finale.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.