Michael van Gerwen blij met punt na 'vreemde wedstrijd' tegen Adrian Lewis

23 februari 2017 om 22:51 • Aangepast 21 november 2020 om 03:19
nl
Michael van Gerwen speelde donderdagavond voor de tweede keer dit seizoen gelijk in de Premier League Darts. Tegen Adrian Lewis pakte hij een punt. Daar was de regerend wereldkampioen niet ontevreden mee.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

Van Gerwen noemde de wedstrijd 'vreemd'. "Aan het einde hadden we allebei wat problemen", zei Mighty Mike, doelend op meerdere slechte beurten. Lewis gooide twee keer zestig, Van Gerwen gooide in de gelijkmakende beurten 56 en 42.
Ook werden er de nodige dubbels gemist. De wereldkampioen gooide zes van de zestien pogingen raak, Lewis raakte zes van de veertien keer een dubbel.
'Zo goed mogelijk je best doen'"Om eerlijk te zijn ben ik blij met een punt", zei Mighty Mike tegenover Sky Sports. "Ik voelde me de laatste dagen niet goed, dat heb je soms. Daar is niets tegen te doen. Je moet gewoon doorgaan en zo goed mogelijk je best doen. Dat hebben we allebei gedaan."
Lewis had zelf het gevoel dat er meer in had gezeten tegen Van Gerwen, ondanks dat Van Gerwen een kans kreeg om de wedstrijd uit te gooien. Meerdere keren stond The Jackpot op voorsprong. Over één ding waren Van Gerwen en Lewis het eens, het publiek had een mooie wedstrijd gezien. "Dat verdiende het publiek ook", aldus Lewis.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.