'Engeltje op schouder': kind (7) honderden meters meegesleurd aan auto van zijn vader

24 februari 2017 om 15:58
Wachten op privacy instellingen...
Omroep Brabant
1/2 kind meegesleurd door auto vader
Een 7-jarige jongen is vrijdagmiddag honderden meters 'meegelift' aan de auto van zijn vader in Tilburg. Uiteindelijk hield de jongen het niet meer vol en liet hij zichzelf vallen op de Ringbaan-Zuid, waar andere auto’s hem volgens de politie maar net konden ontwijken. De jongen is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Vorstermans Ron
Geschreven door
Vorstermans Ron

De jongen zag hoe zijn broer in de auto van zijn vader stapte. Wat er vervolgens gebeurde, is volgens de politie nog onduidelijk. Hij zou de klink van de schuifdeur van het busje gegrepen hebben en vervolgens zijn meegesleurd.
[tweet:https://twitter.com/Politie_Tilburg/status/835124653513400321]'Engeltje op zijn schouder'De wagen reed op de Trouwlaan toen de jongen aan de auto hing. Nadat de 7-jarige zich op de Ringbaan Zuid liet vallen, werd hij wonder boven wonder niet geraakt door de auto van zijn vader. Ook andere auto’s op de weg wisten het kereltje tijdig te ontwijken.
Volgens een woordvoerder van de politie had het kind 'een engeltje op zijn schouder'. Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die hoefde uiteindelijk niet te landen.

Wachten op privacy instellingen...