Als PSV zondag verliest, resten Phillip Cocu alleen nog angst en vrees

24 februari 2017 om 17:18
nl
Hoewel er ook na zondag nog tien wedstrijden volgen en er ook dan nog van alles kan gebeuren, lijkt iedereen bij PSV doordrongen van het belang van de wedstrijd tegen Feyenoord. Bij winst doet de ploeg nog mee voor de hoofdprijs. Bij ieder ander resultaat resten alleen nog angst en vrees.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Op voorhand zou je dus kunnen zeggen dat PSV moét winnen en dat Feyenoord gezien hun voorsprong op de ranglijst vooral niet wil verliezen. Maar daar denkt PSV-trainer Phillip Cocu anders over.
"Ook Feyenoord zal de druk voelen toenemen bij een gelijkspel. Normaal gesproken kruipt Ajax dan dichterbij en Feyenoord moet nog naar Amsterdam. Dus ik denk dat Feyenoord ook vooral met een overwinning gebaat is."
Spel om de titelBij een nederlaag van PSV in De Kuip lijken de Eindhovense titel-aspiraties de ijskast in te kunnen.Cocu: "Als het verschil elf punten wordt, dan hoeven we voorlopig het woord kampioenschap niet in de mond te nemen. Dus we moeten zorgen dat we in de race blijven. Bij winst ontstaat er nog een spel om de titel, bij een nederlaag wordt dat wel heel erg moeilijk."
Locadia bij wedstrijdselectiePSV reist met een volledige selectie naar Rotterdam. Dus inclusief de herstelde Jürgen Locadia, die bij Jong PSV een geslaagde rentree maakte na een maandenlange afwezigheid. Ook Jetro Willems, die deze week een training eerder verliet na een ongelukkige botsing, is er gewoon bij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.