'Slechte prestaties PSV niet schuld Cocu, maar van spelers' - Omroep Brabant

'Slechte prestaties PSV niet schuld Cocu, maar van spelers'

28 februari 2017 om 16:07
nl
PSV heeft in de eredivisie elf punten achterstand op koploper Feyenoord. En dat met nog maar tien wedstrijden voor de boeg. Daarom stelden wij op Twitter de vraag: wordt PSV dit seizoen nog kampioen?
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Dat deden we twee weken geleden ook. Toen waren er nog twaalf wedstrijden te spelen en had PSV acht punten achterstand op Feyenoord. Door de nederlaag in Rotterdam, van afgelopen zondag, is het verschil dus nog verder opgelopen. Dit is de actuele stand in de eredivisie:[tweet:https://twitter.com/NOSsport/status/835910359085117440]Bij onze vorige poll, veertien dagen terug, had 31 procent van de stemmers vertrouwen in een derde landstitel op rij voor PSV. Bijna vijftig procent gokte op een titel voor Feyenoord en 20 procent ging voor Ajax. Het vertrouwen in PSV is echter flink gedaald. Want dit is de uitkomst van de poll van vandaag:[tweet:https://twitter.com/omroepbrabant/status/836504201861730304]Nog maar acht procent van onze stemmers, dat waren er bijna 600, geloven in de kansen van PSV. Liefst 71 procent verwacht dat Feyenoord de titel grijpt. Het percentage dat vertrouwen heeft in Ajax is zo'n beetje gelijk gebleven.  
Wie is de schuldige?We vroegen  niet alleen wie de landstitel gaat pakken. Ook stelden we de vraag wie nu de schuldige is voor de matige prestaties van PSV, dit seizoen.[tweet:https://twitter.com/omroepbrabant/status/836504339879497732]Het is duidelijk: het ligt aan de spelers. Bijna zeventig procent van de stemmers ging voor die optie. Trainer Phillip Cocu krijgt van 21 procent de schuld. Technisch directeur Marcel Brands (10 procent) treft volgens de stemmers amper blaam.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.