Vindt weer een Brabantse de ware via Married At First Sight?

1 maart 2017 om 08:27
nl
Trouwen met iemand die je pas voor het eerst ontmoet op de bruiloft zelf. Het lijkt de Brabantse Chantal dé manier om haar ware liefde te vinden. En daarom doet ze dit jaar mee aan het nieuwe seizoen van Married At First Sight van RTL 4. Dat dit kan werken, hebben Bram en Patty vorig jaar al bewezen.
Profielfoto van Cnossen Maaike
Geschreven door
Cnossen Maaike

In het programma, dat gepresenteerd wordt door Peter van der Vorst, worden mensen aan elkaar gekoppeld door wetenschappers. Zij kijken door middel van verschillende tests wie er het beste bij elkaar passen.
De 28-jarige Chantal van de Liefvoort kreeg in de eerste uitzending van het nieuwe seizoen te horen dat er een match voor haar is gevonden. “Ik ga trouwen. Champagne!”, reageerde ze. “Ik ben wel heel benieuwd.” Haar bruidegom is de 28-jarige Nicolai uit Alphen aan den Rijn.
Het werktDe twee kennen elkaar dus niet en zien elkaar voor het eerst bij het jawoord. En dat dit daadwerkelijk tot liefde kan leiden, bleek vorig jaar tijdens het eerste seizoen. Bram de Jong uit Den Bosch en Patty Christiaanse uit Breda pakten elkaar vast en lieten elkaar niet meer los.
ZIE OOK: Finale Married At First Sight: Bredase Patty en Bossche Bram zijn verliefder dan ooit
“Iedere relatie heeft pieken en dalen. Maar op dit moment zitten we zeker in een piek”, liet Bram weten. Het stel is dus nog steeds gelukkig getrouwd, al wonen ze nog niet samen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.