Goedkoop tanken in België, zelfs als je 100 kilometer moet omrijden!

2 maart 2017 om 09:02
nl
Brabanders die tot maximaal 51 kilometer van de Belgische grens wonen, hebben geluk. De benzineprijzen in België zijn aan het dalen en dat levert al snel een flinke besparing op. Volgens onderzoek van Actiecode.nl kun je zelfs al geld besparen op brandstof als je 50 kilometer van de grens woont. Snel naar België dus!
Profielfoto van Wijffelaars Mariëlle
Geschreven door
Wijffelaars Mariëlle

Voor het eerst in drie maanden dalen de benzineprijzen bij onze zuiderburen. Waarom de prijs in België wel daalt en in Nederland nog niet, is niet duidelijk.
Maar zelfs zonder deze daling, is een tankbeurt in België altijd goedkoper dan in Nederland. Wij betalen voor een liter Euro 95 gemiddeld 1,68 euro, in België kost E10 slechts 1,44 euro.
LEES OOK: Goedkoop tanken in België niet meer voor iedereen: Euro 95 verdwijnt
Omrijden is voordeligMaar wanneer is het rendabel om over de grens te tanken? Uit onderzoek blijkt dat tot 102 kilometer omrijden voordelig is. Rijd je 51 kilometer heen en 51 kilometer weer terug, dan bespaar je al geld op een volle tank.
Brabantse autobezitters kunnen al snel een paar euro besparen. Kijk hieronder om te zien wat jouw voordeel is.[localfocus:body:https://localfocus2.appspot.com/58b6ebd905407]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!