'Wat een baas, die Bibi', bewondering voor optimistische bewoners Fort Oranje

2 maart 2017 om 00:19 • Aangepast 21 november 2020 om 03:09
nl
De tweede aflevering van de docusoap Fort Oranje op SBS6 leverde verrassend veel positieve tweets op. De vrolijke barvrouw van de camping, een hardwerkende wijkagent en de emotionele bewoner Bibi met zijn accordeon zorgden zowel op de beruchte camping als bij de kijkers voor bewondering.
Profielfoto van Bell Stephen
Geschreven door
Bell Stephen

De positief gestemde barvrouw van de camping Fort Oranje in Rijsbergen grapt om de vragen van presentator Dennis van der Geest. “Je denkt zeker dat we allemaal crimineel zijn”, lacht de barvrouw.

Wijkagent Marijn van Zundert was weer vol in de weer op de camping. Na een achtervolging arresteerde de wijkagent een Roemeense jongen voor diefstal en heling.

Wachten op privacy instellingen...

De aflevering richt zich vooral op de 77-jarige Bibi die al een aantal jaar op de camping woont. De gepensioneerde schipper komt maar net rond, omdat hij onderdak voor zijn zoon betaalt.
Als enig lichtpuntje speelt hij af en toe op zijn oude, versleten accordeon. Presentator Dennis besluit het instrument mee te nemen voor een opknapbeurt. Bibi is dolgelukkig en in tranen wanneer hij zijn accordeon terugkrijgt. “Wat heb je me gelukkig gemaakt”, aldus een geëmotioneerde Bibi.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.