Coolblue verdubbelt distributiecentrum in Tilburg naar 18 voetbalvelden

2 maart 2017 om 12:54
Bij het centrale magazijn van Coolblue in Tilburg gaan nog meer mensen werken dan vorig jaar al was voorspeld. Ook zal de oppervlakte van het pand bijna verdubbelen naar 88.000 vierkante meter. Dat zijn meer dan achttien voetbalvelden.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De groei van de webwinkel is zo onstuimig dat er voor het hele bedrijf dit jaar ongeveer 1500 mensen nodig zijn. Het is niet bekend hoeveel extra mensen er in Tilburg nodig zijn.
Start bezorgserviceVorig jaar maakte de webwinkel al bekend dat er voor het distributiecentrum behoefte was aan enkele honderden nieuwe personeelsleden. Dit was het gevolg van de start van een eigen bezorgservice van witgoed (wasmachines, droogtrommels en koelkasten).
Coolblue-oprichter Pieter Zwart: “We zijn die service een jaar geleden begonnen en nu al hebben we elke dag meer dan driehonderd Coolbluebezorgers op pad.”
Overal personeel nodigDe extra banen ontstaan in alle geledingen van het van oorsprong Rotterdamse concern: van administratie tot inpakkers.
Coolblue heeft in Brabant ook een echte winkel, die staat in Eindhoven. Het concern verkoopt via internet consumentenelektronica en heeft ook webshops op andere gebieden.

Wachten op privacy instellingen...