Voor paal voor Expeditie Robinson: 'Ik stuiter al bij het idee'

2 maart 2017 om 14:01
nl
Tientallen Brabanders denken de ultieme survivor te zijn en willen dan ook maar één ding: meedoen aan Expeditie Robinson. Dit jaar maken 'gewone mensen' ook kans op samen met een aantal BN'ers het avontuur aan te gaan in het populaire tv-programma van RTL5. De inschrijvingen zijn inmiddels begonnen.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Kandidaten moeten een video maken waarin ze zich voorstellen terwijl  ze net als in een Robinsonproef op een paal staan.
'Niet van suiker'De 26-jarige Nikki van Well uit Bergen op Zoom wil ontzettend graag meedoen. Het is al tien jaar een droom van haar om mee te doen. "Ik ben gewoon gewoon en niet van suiker." Inmiddels hebben al 279 mensen op haar gestemd. "Als ik mee mag doen, zullen we dan alsjeblieft dit jaar een fatsoenlijke hut bouwen?", besluit ze haar video.
Maxime in 't Groen (22) uit Tilburg laat weten niet zo heel veel talent te hebben, maar is volgens eigen zeggen wel een doorzetter. In haar bikini-video heeft ze inmiddels 1361 stemmers voor zich gewonnen en ze zit bij de vijftig deelnemers met de meeste stemmen.[Tweet:https://twitter.com/maksiemmm/status/836916031364939776]'Rugzak vol ervaringen'"Ik stuiter al anderhalve dag door het huis bij de gedachte dat er een mini kans bestaat dat ik straks aan het survivallen ben op een onbewoond eiland en daarna thuis kom met een rugzak vol ervaringen die ik altijd bij me houd", laat ze op de website van het televisieprogramma weten. Maxime is tot nu toe een van de zeven Tilburgers die zich hebben ingeschreven.
Trouwe kijker van het programma, Joost Brobbel uit Den Bosch, roept al jaren deel te willen nemen aan het overlevingsprogramma. Op een paal in de sneeuw doet hij zijn evenwichtsproef. Voor de Student Fooddesign en Innovation behoren het vinden en bereiden van voedsel tot zijn goede eigenschappen. Met 157 stemmen kan hij nog wel een duwtje in de rug gebruiken.
Inschrijven en stemmenAvontuurlijke Brabanders kunnen zich nog tot twintig maart aanmelden en stemmen werven. Daarna worden honderd deelnemers uitgenodigd voor een castingdag. Uiteindelijk mogen vier niet-BN'ers aan het programma deelnemen.[Youtube:https://youtu.be/9a0sqiG5pS0]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.