Komt Ed Sheeran in Eindhoven wonen? Dan zijn dit leuke huizen voor hem

4 maart 2017 om 16:53 • Aangepast 21 november 2020 om 03:05
nl
De Britse singer-songwriter Ed Sheeran blijkt zich te oriënteren op een optrekje in Eindhoven. Een zoektocht naar een huis kan lastig zijn, zeker als je niet vaak in de buurt bent. Daarom helpt Omroep Brabant de toekomstige Brabander alvast een handje met het opsommen van de huuropties. Hier kun je terecht, Ed.
Profielfoto van Yoeri Vugts
Geschreven door
Yoeri Vugts

Ervan uitgaande dat de zanger zich op een A-locatie wil vestigen, zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden. Met een geschat jaarinkomen van meer dan 30 miljoen euro hoeft Ed zich om het budget niet zo te bekommeren.  
Kinderkamer Het toekomstige tweede huis van Sheeran moet wel aan een aantal eisen voldoen. In een interview zei hij onlangs klaar te zijn voor het vaderschap. Voilà, we noteren een kinderkamer tot de eisen. Ook vermoeden we dat Ed zich zo nu en dan wil terugtrekken om muziek te maken, dus een speciale kamer voor die activiteiten is dan ook wel handig.  
Penthouse in De Admirant: € 13.500 euro per maandHet appartement van couturier Marjan Strijbosch blijkt te huur. Vanaf de 28e etage kijk je uit op de stad. Heeft Ed koude voeten? Dan kan de vloerverwarming onder de natuurstenen tegels aan. Heeft Ed warme voeten? Dan kan de koelstand onder de vloer aan. Er zijn twee slaapkamers en een woonkamer die zo groot is dat de piano aan de andere kant van de ruimte niet eens te horen is.

Maisonette in de Lichtstraat: € 2950 euro per maandEen veel goedkopere optie is dit huis. Deze woning beschikt over vier slaapkamers, dus voor logées is er genoeg ruimte. Wie van kamer naar kamer wil, moet wel veel traplopen: het huis beschikt over meerdere etages. Uitwaaien kan op een van de twee dakterrassen.
Vrijstaande villa in Stratum: € 3750 euro per maandNa een drukke tour is het misschien maar beter om de stad te ontvluchten. Ed kan zijn rust vinden in dit vrijstaande pand. Het perceel omvat 2300 vierkante meter. Het heeft vier slaapkamers en de bewoners kunnen zich gelijktijdig douchen, want het heeft twee badkamers. Paparazzi hebben geen schijn van kans, want de voortuin is volledig afgeschermd.

Landelijk koophuis: Vraagprijs € 2.100.000 k.k.Waarom huren als het budget een koopwoning toelaat? Hier kunnen Ed en zijn vriendin even helemaal tot zichzelf komen. Er is een welness, sportruimte en een van de kamers kan worden omgebouwd tot een muziekkamer. Het huis ligt gelegen in een bosrijke omgeving en voor een toekomstig kind is er alle ruimte om te kunnen spelen.
Landgoed De Wielewaal: Vraagprijs: onbekend Het is de duurste woning van Nederland, aldus de makelaar. Het voormalige huis van Frits Philips staat al een tijdje in de verkoop. Het beschikt over 40 kamers, acht badkamers en er is plek voor zes auto's. Sheeran wil een huisje in Eindhoven omdat hij er vrienden heeft. Die kunnen zo bij hem inwonen.

Mocht Ed er toch niet uitkomen: op onze Facebookpagina bieden veel fans een slaapplaats in hun stulpje aan. Iets minder luxe misschien, maar zo wordt hij in korte tijd een echte Brabander.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.