UK Open voorbij voor Benito van de Pas en Jelle Klaasen

4 maart 2017 om 17:10 • Aangepast 21 november 2020 om 03:04
nl
Benito van de Pas en Jelle Klaasen zijn zaterdagmiddag uitgeschakeld op de UK Open. In Engeland, waar Michael van Gerwen ontbreekt door een rugblessure, was de vierde ronde het eindstation.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

Van de Pas speelde zaterdagmiddag tegen Alan Norris. Lange tijd ging het gelijk op, maar vanaf 5-5 ging het mis voor Van de Pas. In de eerste tien legs wisten allebei de spelers een keer een leg af te pakken van de tegenstander. Daarna pakte Norris alle legs, waarvan Van de Pas er drie mocht beginnen. De Tilburgse darter stapte uiteindelijk met een 5-10 nederlaag van het podium.

Wachten op privacy instellingen...

 Klaasen verliest Nederlands onderonsjeIn de vierde ronde speelde Klaasen tegen Vincent van der Voort. Klaasen kwam op een 4-0 voorsprong en stond ook nog met 6-2 voor. In een spannende wedstrijd kwam het uiteinedlijk nog tot een beslissende leg. Klaasen mocht beginnen, maar wist bij 9-9 zijn eigen leg niet te behouden. Van der Voort won de wedstrijd met een 106-finish.

Wachten op privacy instellingen...

 De afgelopen twee jaar won Michael van Gerwen de UK Open. Hij kon zijn titel dit jaar niet verdedigen, de regerend wereldkampioen moest zich afmelden met een rugblessure.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.