Man (55) die nog celstraf moet uitzitten vlucht zonder auto, kan vuurwapengevaarlijk zijn

6 maart 2017 om 04:23 • Aangepast 21 november 2020 om 03:03
nl
Een 55-jarige man uit Etten-Leur is zondagavond in Sprang-Capelle te voet op de vlucht geslagen nadat de politie zijn auto aan de kant zette. De man had nog een gevangenisstraf van 462 dagen openstaan. De politie is nog op zoek naar de man.
Profielfoto van Seunis Rebecca
Geschreven door
Seunis Rebecca

Een agent zag de man rijden op de Vier Heultjes en besloot de auto te volgen. De bestuurder zette zijn auto aan de kant en sprintte de Hoofdstraat in. Daar werd hij ingehaald door de agent. De bestuurder gaf zijn rijbewijs aan de agent. Terwijl ze terugliepen naar de auto ging de man ervandoor. Flink gasDe man gaf flink gas een reed met zijn auto achteruit. Daarbij sleurde hij een agent een stuk mee. Vervolgens ging de man uit Etten-Leur er opnieuw te voet vandoor. Agenten konden de man niet meer achterhalen. Uit de controle bleek dat de man nog 462 dagen celstraf heeft openstaan. Via Burgernet is een signalement van de man verspreid. Het zou gaan om een kale man van 55 jaar oud. Hij is 1,90 meter lang en draagt een spijkerbroek en een gewatteerde jas. De politie vraagt burgers zelf geen actie te ondernemen.

Wachten op privacy instellingen...

Volgens de politie is de man mogelijk vuurwapengevaarlijk. De politie was met meerdere eenheden ter plaatse in woonpark de Sprackelaar in Sprang-Capelle. Ook werd er met een politiehelikopter naar de man gezocht. De auto van de man is al in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.