Glenn Coldenhoff maakt indruk in MXGP in Indonesië: 'Heel blij met tweede plaats'

6 maart 2017 om 19:31
nl
Glenn Coldenhoff maakte zondag indruk tijdens de tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP. In Indonesië eindigde hij als tweede in de eerste manche. De tweede manche werd afgelast door het slechte weer.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

"Het was een hele goede manche", zei Coldenhoff over de wedstrijd tegenover Motocrossplanet. "Ik had een hele goede start, met dank aan de jongens van mijn team want die hadden enkele wijzigingen aangebracht aan de motor, wat als voordeel had dat ik gelijk de koppositie in handen kon nemen."
ZIE OOK: Jeffrey Herlings vast in de blubber in Indonesië, Glenn Coldenhoff finisht als tweede "Ik reed vrij makkelijk maar er was één stuk van het circuit dat ik echt moeilijk vond. Gelukkig kwam ik daar iedere ronde goed door, dit was wel echt belangrijk", vervolgde Coldenhoff. "Ik ben heel blij met de tweede plaats en het team heeft echt goed werk geleverd. Ik heb veel vertrouwen in de motor en ik kijk nu al uit naar Argentinië."[instagram:http://instagram.com/p/BRQ81_QDKPX/]Coldenhoff zesde in algemeen klassementColdenhoff pakte met zijn tweede plaats in Indonesië 22 punten. Zijn totaal is nu 41 punten, daarmee bezet hij de zesde plaats in het klassement. Koploper Antonio Cairoli staat op 68 punten.
Er werd afgelopen weekend maar één manche gereden. De tweede manche werd door aanhoudende regenval afgelast. In Qatar werd Coldenhoff vijftiende bij de eerste manche en achtste bij de tweede manche.[instagram:http://instagram.com/p/BRR95QcD-z7/]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.