Jeffrey Herlings staat 50 punten achter beste motorcrosser: 'Kan het nog inhalen'

6 maart 2017 om 22:59 • Aangepast 21 november 2020 om 03:01
nl
Jeffrey Herlings staat na twee wedstrijden vijftig punten achter in de MXGP. Toch heeft de motorcrosser nog steeds goede hoop mee te doen om de prijzen. Zondag eindigde hij als zeventiende tijdens de wedstrijd in Indonesië nadat hij vast was komen te zitten in de blubber.
Profielfoto van Eijkhout Fabian
Geschreven door
Eijkhout Fabian

"Het was een loterij en sommige rijders hebben gewonnen en de anderen verloren", zei Herlings tegenover Motocrossplanet. "Het is erg frustrerend om rond de zesde/zevende positie te rijden en dan vast te komen staan. Ik sta nu al vijftig punten achter in het kampioenschap maar ik geloof nog steeds dat ik het in kan halen."
"Het is een zware start van het seizoen en anders dan we hadden gehoopt maar de blessure en het weer hier dat zijn dingen waar we niks aan kunnen doen. Gelukkig voelde mijn hand wel een stuk beter dan vorige week. Ik hoop dat ik in Argentinië eindelijk voorin mee kan doen, het is een baan die mij wel ligt. Ik denk dat het podium daar best haalbaar is."

ZIE OOK: Jeffrey Herlings vast in de blubber in Indonesië, Glenn Coldenhoff finisht als tweede
Zeventiende plaatsHerlings pakte vier punten tijdens de wedstrijd in Indonesië, daarmee bracht hij zijn totaal op zeventien punten. Hij bezet momenteel ook de zeventiende plaats. Koploper Antonio Cairoli staat eerste met 68 punten. Glen Coldenhoff staat zesde met 41 punten.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.