Royaltykenners enthousiast over Koningsdag in Tilburg: 'Veel verrassende dingen'

9 maart 2017 om 22:40 • Aangepast 21 november 2020 om 02:57
nl
Er is positief gereageerd op de plannen voor Koningsdag in Tilburg. Volgens royaltydeskundige Marc van der Linden heeft Tilburg zelfs ‘het meest ambitieuze Koningsdag-programma ooit’. "Er zitten heel verrassende dingen in."
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Volgens Van der Linden wil Tilburg zich presenteren als een jonge stad en 'lukt dat op papier wel'. "Het ziet er ontzettend leuk uit. Alle Tilburgers komen aan bod. Van een Syrische vluchtelinge die een groot ‘dankjewel’ wil uitdragen tot travestieten."
ZIE OOK: Dit wordt Koningsdag 2017: Willem-Alexander en Máxima lopen door 13 werelden in 013
'Extra feest'Presentatrice Sandra Schuurhof maakte sinds 1991 alle vieringen mee. Bij RTL Live liet ze weten uit te kijken naar Koningsdag in Tilburg. "Het is de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander, dus het is extra feest. Er zit veel muziek in het programma, met een belangrijke rol voor Guus Meeuwis. Hij heeft het lied van Tilburg speciaal voor Koningsdag bewerkt."

Wachten op privacy instellingen...

De Tilburgse zanger is vereerd dat 'zijn' stad de koning en zijn familie mag ontvangen. "We gaan er één groot feest van maken en hebben er zin in. We tellen nu al af", liet Meeuwis weten in RTL Boulevard.  

Wachten op privacy instellingen...

LiedjeDat Johan Vlemmix al warmloopt voor Koningsdag, mag geen verrassing zijn. De Eindhovenaar werkt aan een speciaal lied voor de koning.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.