Michael van Gerwen bij zijn eerste Players Championship van 2017 onderuit in derde ronde

11 maart 2017 om 17:58 • Aangepast 21 november 2020 om 02:54
nl
Michael van Gerwen ontbrak tijdens de eerste twee Players Championship. Zaterdag deed hij wel mee tijdens Players Championship 3. De huidige nummer één van de wereld werd in de derde ronde uitgeschakeld door William O'Connor.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Voor Van Gerwen was het Players Championship in Barnsley zijn eerste van het seizoen. In de eerste ronde was hij met 6-2 te sterk voor Joe Murnan, Scott Darbyshire werd een ronde later met 6-1 verslagen. In de derde ronde was O'Connor met 6-4 te sterk voor Van Gerwen.

Wachten op privacy instellingen...

Alle Brabanders uitgeschakeld
Naast Van Gerwen deden ook Jelle Klaasen, Benito van de Pas en Berry van Peer mee in Barnsley. Klaasen wist in de tweede ronde niet te winnen van Mark Webster (6-5), Van de Pas ging in de derde ronde onderuit tegen Jamie Lewis (6-1) en Van Peer verllor in de eerste ronde al van de als tweede geplaatste Peter Wright (6-1).

Zondag staat Players Championship 4 op het programma. Na dit weekend zijn er nog achttien Players Championship-toernooien. Uiteindelijk volgen de Players Championship Finals, die zijn van 24 tot en met 26 november in Minehead.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.