René (9) uit Tilburg krijgt koninklijk antwoord na liefdesbrief aan prinses Ariane - Omroep Brabant
Video

René (9) uit Tilburg krijgt koninklijk antwoord na liefdesbrief aan prinses Ariane

14 maart 2017 om 18:19
nl
Een brief van de Koning en Koningin zelf, die krijgt niet iedereen. De 9-jarige René uit Tilburg overkwam het deze week wel. En hij heeft die brief ook aan zichzelf te danken.
Profielfoto van Buro Redactie
Geschreven door
Buro Redactie

René schreef met Valentijnsdag namelijk een klein liefdesbriefje aan prinses Ariane, de jongste dochter van het koninklijk paar. “Ik vind dat je er mooi uitziet. Je bent het mooiste meisje van de hele wereld’, kreeg de prinses te lezen van de jonge Tilburgse romanticus.

Een beetje hulp
Hij kwam op het idee nadat er in de klas aandacht aan de dag van de liefde was besteed. Een paar uur later trok hij aan de mouw van zijn juf Marlieke de Vaan van de Helen Parkhurstschool in Tilburg. René deed eerst een beetje geheimzinnig over voor wie de brief bestemd was, maar omdat zijn juf hem moest helpen, vertelde hij het toch.

“René heeft de tekst gedicteerd en ik heb het opgeschreven, waarna René het met een dikke stift nog eens heeft overgetrokken.”

Geen kusje
De prinses is volgende maand in Tilburg voor Koningsdag. René hoopt dat hij mag gaan kijken en tegen Ariane zeggen: 'Hier ben ik'. Hopen op een koninklijk zoentje? "Niet als er allemaal mensen bij zijn!" 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.