Waar kan je vandaag stemmen? Check hier welk stembureau voor jou handig is [KAART]

15 maart 2017 om 07:44
nl
Na een maandenlange campagne is het vandaag tijd voor het feest der democratie. Vanaf halfacht ‘s ochtends tot negen uur ‘s avonds zijn de stembussen open voor de Tweede Kamerverkiezingen. Wil je weten waar je kan stemmen? Dat zie je op onderstaand kaartje - of op je stempas.
Profielfoto van Pepijn Nagtzaam
Geschreven door
Pepijn Nagtzaam

Belangrijk om te vermelden is wel dat je moet stemmen in de gemeente waar jij zelf staat ingeschreven én dat je een legitimatiebewijs moet meenemen. Daarover meer op je stempas. Sommige stembureaus zijn vroeger open, zo stemt burgemeester Paul Depla al om kwart over vijf ‘s ochtends op het station van Breda.
[Localfocus:https://localfocus2.appspot.com/58c8069fb8436]

De hele dag door doet Omroep Brabant verslag van verkiezingsactiviteiten in de provincie en ‘s avonds zijn de meest opvallende verhalen en de resultaten natuurlijk ook te lezen op de website.

Weet je nog niet op wie je moet stemmen? Dan kan je een van de ruim twintig specifieke of algemene kieshulpen invullen. Wil je kennismaken met Brabantse kandidaat-kamerleden: dan lees je de rubriek Brabantse Stemmen hier terug.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.