Brandweerman redt paarse opblaaskrokodil in nood... en het vrijgezellenfeest kan beginnen

18 maart 2017 om 10:35
nl
Een Madese brandweerman stond vrijdag raar te kijken toen hij een paarse krokodil uit het water moest redden in Wagenberg. Rond twee uur 's middags kreeg de brandweer een melding dat er een dier in nood was. Het bleek een goede grap te zijn van zijn collega's en meteen het startschot van zijn vrijgezellenfeest.
Profielfoto van Marrie Meeuwsen
Geschreven door
Marrie Meeuwsen

Het Madese korps rukte volledig uit na de melding. Eenmaal aangekomen trokken de duikers hun droogpakken aan om te water te gaan. De vrijgezelle brandweerman had door de adrenaline niet in de gaten dat hij in de maling werd genomen.

Pas toen hij in het water stond, zag hij dat er helemaal geen dier in nood was. Toch moest hij de paarse opblaaskrokodil op gaan halen in het midden van het water en dat was best een eind zwemmen.
[foto:2465964]
Valse melding
Inmiddels was er ook een persfotograaf aangekomen. De valse melding die de brandweermannen hadden gedaan, verscheen namelijk gewoon op het alarmeringssysteem.
[tweet:https://twitter.com/P2000_Regio18/status/842780430822768640]

De krokodil die toch niet zo erg in nood verkeerde, bleek nog wel een verrassing voor de brandweerman in petto te hebben.

Tina Turner
In een waterdicht tonnetje zat de outfit die de vrijgezel de rest van de dag mocht dragen. Menig man zou zich generen, maar de brandweerman was niet te beroerd om even te poseren voor de camera. En zeg nou zelf, Tina Turner zou een moord doen voor zulke benen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.