'PSV vertegenwoordigen op eiland', Jorik Benoit wil met hulp Jeroen Zoet deelnemen aan Expeditie

19 maart 2017 om 12:54
nl
Overleven op een onbewoond eiland. Samen met een aantal landgenoten. Zonder luxe en met weinig eten. Het is een droom voor Jorik Benoit. Hij wil er alles aan doen om die wens uit te laten komen en dit jaar mee te doen aan Expeditie Robinson.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De afgelopen jaren namen alleen bekende Nederlanders en Belgen deel aan het tv-programma, maar nu mogen ook onbekende Nederlanders weer meedoen.

Jeroen Zoet

Geïnteresseerden moeten een video maken waarin ze zich voorstellen terwijl ze net als in een Robinsonproef op een paal staan. Dit kan nog tot 20 maart. Daarna is het zaak zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. De mensen met de meeste stemmen worden uitgenodigd voor een castingdag. Uiteindelijk mogen vier niet-BN'ers aan het programma deelnemen.

"Ik wil PSV Eindhoven vertegenwoordigen op dat eiland", laat Benoit weten. Om aan zoveel mogelijk stemmen te komen, riep hij de hulp in van Jeroen Zoet, de doelman van de Eindhovense voetbalclub.

Shirtje Locadia

"Hoe gaaf zou het zijn als Jorik mee gaat doen aan Expeditie Robinson?", vraagt Zoet zich af in een filmpje dat hij met Benoit maakte. "Daarvoor heeft hij nog wel wat stemmen nodig. We hebben iets leuks om weg te geven. Het gesigneerde shirtje van mijn ploeggenoot Jürgen Locadia en een paar handschoenen van mij, ook gesigneerd."

"Ik heb geen idee of ik kan vissen, vuur maken of hutten bouwen", blikt Benoit vooruit op zijn eventuele deelname aan Expeditie Robinson.

[YouTube:https://youtu.be/0mLodL1pD7Y]

'Positief ingesteld'

"Mijn kwaliteiten zijn dat ik positief ingesteld ben en maak me niet te snel druk maak. De expeditie is voor tachtig procent een mentaal spel en daar ligt mijn kracht", weet Benoit. "Als docent probeer ik in het dagelijks leven mijn studenten te inspireren om naar hun eigen mentaliteit te kijken en hun kwaliteiten te laten herkennen. Dit is voor mij dé kans om mijn mentale kwaliteiten te laten zien. Ik ga ver komen omdat ik altijd een paar stappen vooruit denk."

Stemmen op Benoit kan via deze link.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.