Woning Den Bosch doorzeefd met kogels, bewoner is crimineel Faysal L.

20 maart 2017 om 12:01 • Aangepast 21 november 2020 om 02:42
nl
Bij de Maaspoort in Den Bosch is in de nacht van zondag op maandag het huis van een bekende crimineel beschoten. Het rolluik en een raam zijn doorzeefd met kogels. Volgens de politie kwamen ze uit een automatisch vuurwapen. Verschillende kogels zijn via het raam naar binnen gedrongen.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

"Ik lag te lezen in bed", vertelt een buurtbewoonster. "En opeens hoorde ik tadadadada. Ik vroeg me eerst af: is het een film of is het echt? Er reed geen auto weg. Je verwacht zoiets toch niet in onze buurt?!"

Kogelgaten
Het onderste rolluik van het pand aan de Stapelen zit vol kogelgaten. Het raam achter het luik is ook flink beschadigd. 

Een politiewoordvoerder meldt, dat rond drie uur de voorgevel van een huis aan de Stapelen meerdere malen in beschoten. De politie onderzoekt met welk type wapen dat is gebeurd. De politie heeft nog geen idee wie de schutter was.

Er is niemand gewond geraakt; het echtpaar en hun kinderen waren tijdens de beschieting wel in de woning aan het slapen. Ze zijn flink geschrokken.

Omwonenden melden dat ze na de beschieting drie politieauto's zagen en een politieheli.

Drugs
Faysal L. werd eerder in verband gebracht met de productie van synthetische drugs en hennepteelt.

Vanwege de verdenkingen werd in december door de officier van justitie beslag gelegd op de met camera's en rolluiken beveiligde woning. Toen  deed de FIOD een inval in het kader van een onderzoek naar witwassen.

Mogelijk zijn er - vanwege de camera's - opnamen van de beschieting.

Nep-loonstrookjes
Het hof in Den Bosch veroordeelde hem vorig jaar voor hypotheekfraude omdat hij een lening kreeg met een vervalst arbeidscontract en nep-loonstrookjes.Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.