Wie is Faysal L.? Peperdure bruiloft, altijd een nieuwe auto maar geen baan

20 maart 2017 om 17:51
nl
Als iemands woning doorzeefd wordt met kogels, ga je er al snel vanuit dat het om een afrekening binnen het criminele milieu gaat. Crimineel Faysal L. uit Den Bosch en zijn gezin ontsnapten zondagnacht aan de dood, maar wie is de man die schijnbaar een lesje moest leren?
Geschreven door

De 33-jarige Faysal L. is getrouwd, heeft twee jonge kinderen en leidt een luxe leventje, en dat allemaal zonder baan. Dat viel ook de politie op. De FIOD deed in december 2016 nog een inval in zijn woning vanwege een onderzoek naar witwassen. Het hof in Den Bosch veroordeelde hem voor hypotheekfraude omdat hij een lening afsloot met een vervalst arbeidscontract en nep-loonstrookjes.

LEES OOK: Woning Den Bosch doorzeefd met kogels, bewoner is crimineel Faysal L.

Peperdure bruiloft 
In 2013 trouwde L., met een knappe blondine. De twee hadden een bruiloft waar op kosten niet werd bespaard. Zo trad Glennis Grace op tijdens het feest; een kort optreden van de zangeres kost al snel duizenden euro's.

Zijn bruid werd opgehaald met een koets met vier paarden en het stel had niet één trouwauto, maar een stoet vol Rolls Royces en andere sjieke bolides. Speciaal voor het stel vloog er een vliegtuigje over met spandoek en het feest werd afgesloten met een vuurwerkshow.

Dure auto's
Ook buurtbewoners valt het op dat L. boven zijn stand leeft. Volgens buurtgenoten in Den Bosch heeft de man altijd een andere luxe auto voor de deur staan. Momenteel staat er een BMW X5 met Duits kenteken bij zijn huis.

Ook zeggen buurtgenoten dat de rolluiken van de woning altijd gesloten zijn en dat er al jaren veel onrust heerst rondom het gezin. Ze zeggen dat ze blij zijn als de man uit de straat verdwenen is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.