Tatoeage van Osse burgemeester blijkt van onze Anne-Marie te zijn

21 maart 2017 om 08:28 • Aangepast 21 november 2020 om 02:40
nl
Burgemeester Wobine Buijs van Oss met een stoere rozentattoeage op haar arm? Een foto in het Brabants Dagblad zorgde maandag voor verbaasde reacties onder lezers van de krant. Wat blijkt? De tatoeage is van Omroep Brabant-presentatrice Anne-Marie Fokkens.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

Buijs werd gefotografeerd bij de uitreiking van een prijs op het Business Gala in Oss. Het lijkt of zij een microfoon vasthoudt, maar die arm is van Fokkens, die vlak achter de burgemeester staat.

"Iemand stuurde de foto naar me door. Als je goed kijkt dan zie je dat de arm nooit van de burgemeester kan zijn. Maar het blijft wel grappig”, aldus de presentatrice van Booming Brabant. Sommigen waren er nog niet helemaal uit wat het plaatje was. “Het is een tulp. Een Apeldoorntulp om precies te zijn, de lievelingsbloem van mijn overleden vader.”

Burgemeester Buijs was zondag al naar Vietnam vertrokken met een handelsdelegatie en kreeg aanvankelijk niets mee van de foto. Ze twitterde vanuit Azië dat er zelfs daar grappen worden gemaakt over de ontstane consternatie.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.