Downie Cindy is zo blij als een prinses met haar makeover: 'Wauw!' - Omroep Brabant

Downie Cindy is zo blij als een prinses met haar makeover: 'Wauw!'

21 maart 2017 om 20:30
Vol verwachting kwamen 25 mensen met het downsyndroom met hun ouders, broertjes en zusjes naar de sprookjesachtige locatie Hof van Solms in Oirschot. Daar werden kregen ze een metamorfose en werden ze omgetoverd tot prins of prinses.
Profielfoto van Deborah Parren
Geschreven door
Deborah Parren

'Wauw', is de reactie van prinses Cindy als ze zichzelf in de spiegel ziet na haar make-over. Het was Prinsen en Prinsessendag voor deze mensen met het downsyndroom, georganiseerd door Stichting KomUP. En dus konden de prinsessen hun nagels laten doen, zich laten opmaken en de prinsen hun bakkebaard laten scheren door een echte barbier.

"Ze vinden het allemaal heel erg leuk", reageert Louise Arts van Stichting KomUP. "We zien alleen maar stralende gezichten." En om het helemaal af te maken, kregen de prinsen en prinsessen bij binnenkomst allemaal een eigen cape. "Ze voelen zich ook een echte prins of prinses." En dat geldt voor prinses Cindy ook.

En wat is een prins zonder prinses? Prins Kees had het in ieder geval goed voor elkaar deze middag. Zijn prinses liep aan zijn zijde, want prinses Cindy was er ook in Oirschot om zich te laten verwennen. "Ik voel me een echte prinses." En na hun metamorfose verlieten prins Kees en prinses Cindy samen met prins Arnold met paard en koets de sprookjesactige locatie.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...