Marvin van Roy Donders en nog acht Brabanders die kans maken op een plekje in Expeditie Robinson

21 maart 2017 om 22:29
nl
Overleven op een onbewoond eiland, strijden tegen medekandidaten en maar hopen dat je niet weggestemd wordt bij de eilandraden. Negen Brabanders maken er nog kans op. Ze hebben zich opgegeven voor Expeditie Robinson en zitten bij de top vijftig. Ze mogen op casting komen bij RTL.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

De afgelopen jaren mochten alleen bekende Nederlanders meedoen aan het populaire televisieprogramma. Dit keer ook vier niet-BN’ers. Deze Brabanders kunnen dat worden:

Dimitri Vacquier uit Den Bosch
De 25-jarige Dimitri is de Brabander met de meeste stemmen. Hij kreeg er 15.556. Die heeft hij misschien grotendeels te danken aan Dumpert. Het filmpje waarin hij zich voorstelt, werd opgepikt door de site.

[Youtube:https://youtu.be/LI-g0aEBw6g]
Marvin Ophof uit Tilburg
"Ik wil meedoen aan Expeditie Robinson zonder gel of wax." Het wordt voor de vriend van Roy Donders wel even wennen: een leven zonder luxe. Toch wil Marvin graag kijken of hij zonder kan en ziet dat als zijn grootste uitdaging.

[Youtube:https://youtu.be/1qXEsy1PgxM]
Jorik Benoit uit Helmond
Om aan zoveel mogelijk stemmen te komen, riep de 39-jarige Jorik de hulp in van Jeroen Zoet, doelman van PSV. Ook riep de Helmonder zijn leerlingen op om op hem te stemmen. "Ik probeer ze te wijzen op hun doorzettingsvermogen en mentale krachten. Nu is het de beurt aan mezelf om dat te laten zien bij Expeditie Robinson."

[Youtube:https://youtu.be/0mLodL1pD7Y]
Laura Vink uit Rosmalen
"Wat gebeurt er als je een reisfotograaf op een onbewoond eiland zet zonder camera?", vraagt de mogelijke deelnemer zichzelf af. Zelf verwacht ze een behoorlijk chagrijnige Laura. "Maar misschien zijn dat wel hele leuke beelden voor jou om naar te kijken", aldus de 27-jarige.

[Youtube:https://youtu.be/0v3rFG81Yxw]
Elroy Lemmens uit Eindhoven
Elroy (29) kan zich niet voorstellen dat er iemand is die niet mee zou willen doen aan Expeditie Robinson. Hij wil Brabantse gezelligheid en actie naar het onbewoonde eiland halen. Hij heeft naar eigen zeggen veel doorzettingsvermogen, is sportief en houdt van de natuur.

[Youtube:https://youtu.be/2mug9MSb5Ns]
Anton de Wit uit Grave
De 38-jarige Anton weet al hoe het is om iets te winnen. Hij werd in 2016 uitgeroepen tot 'Truck Hunk'. Nu wil de Gravenaar deze uitdaging aangaan. "Ik weet als vrachtwagenchauffeur mijn mannetje te staan en te overleven, want niet alles is voorhanden."

[Youtube:https://youtu.be/xPjhmcXrWiU]
Glenn Koolen uit Bergen op Zoom
"Er is niks mooiers dan je over te geven aan de elementen met niets anders dan natuur om je heen. Je wilskracht en doorzettingsvermogen testen. Jezelf tegenkomen, goed omgaan met anderen en je kunnen mengen in een groep", vindt Glenn. Hij heeft er dan ook al vanaf het eerste seizoen van gedroomd om mee te doen.

[Youtube:https://youtu.be/-zzhYTSeYQI]
Josje Langenhuijzen uit Berghem
"Ik roep al jaren dat ik hoop dat Expeditie Robinson weer opgenomen wordt met onbekende mensen", vertelt Josje. De gymlerares heeft ondertussen een slang om haar nek alsof het niks is. "Zoals jullie zien, ben ik nergens bang voor. En ik denk dat een meisje uit een klein Brabants dorpje het ook wel een keer verdient om aan zoiets mee te doen."

[Youtube:https://youtu.be/zHAG7HBCQR0]
Maxime In 't Groen uit Tilburg
Maxime is wel een beetje klaar met haar 'saaie' leventje. "Ik wil een rugzak met daarin een nieuwe portie zelfkennis. Een stukje van mezelf dat ik niet ken. Herinneringen aan betekenisvolle mensen en prachtige natuur. Ik houd van het onbekende. Ik ben er klaar voor. Meer dan klaar."

[Youtube:https://youtu.be/Ovd8lzz6zBs]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.