Coach Peter van den Berg verlengt contract bij RKC Waalwijk

22 maart 2017 om 15:57
nl
Peter van de Berg heeft zijn contract bij RKC Waalwijk met een jaar verlengd. De coach en de club uit de Jupiler League zijn dat woensdag overeengekomen.
Profielfoto van Ronald Strater
Geschreven door
Ronald Strater

Met de contractverlening wordt Peter van den Berg beloond voor het feit dat hij in 2015 in een zeer moeilijke tijd instapte bij de club uit Waalwijk, zo vertelde RKC-directeur Remco Oversier al eerder tegen Omroep Brabant.

Zeer tevreden
Financieel en sportief gaat het inmiddels beter met RKC en de Waalwijkers willen dat ook Van den Berg, over wie ze zeer tevreden zijn, daarvan profiteert.

"De club wil verder groeien en daar wil ik ook deel van uitmaken", zei Van den Berg al eerder op zijn beurt. “Ik heb het bij RKC enorm naar mijn zin,” aldus Peter van den Berg. “Ik ben trots op wat de club de afgelopen jaren heeft gerealiseerd en op het feit dat ik hier samen met mijn staf een bijdrage aan heb mogen leveren."

Ook Remco Oversier is blij. “Peter is in een hele roerige periode begonnen aan zijn klus bij RKC Waalwijk. Toen we Peter aantrokken kozen we heel bewust voor een talentvolle en professionele trainer met een RKC-achtergrond, waarmee we samen weer in de lift konden stappen. De afgelopen seizoenen heeft hij samen met ons de weg omhoog weer ingeslagen en het is dan ook niet meer dan logisch dat dit beleid een gepast vervolg krijgt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.