Boef breekt records met nieuwe album Slaaptekort: 'Niet normaal dit'

24 maart 2017 om 20:52
nl
De omstreden Tilburgse rapper Boef breekt record na record met zijn nieuwe album ‘Slaaptekort’. Het album komt op nummer 1 binnen in de albumlijst en de eerste single, ‘Habiba’, staat sinds vrijdag op nummer 1 in de Dutch Single Top 100. Boef staat met maar liefst zeven nummers in de top tien.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, is ‘fucking blij’, vertelt hij op social media. “Het is de droom van elke rapper om een nummer 1-hit te scoren en het is gewoon gelukt. Thanks dat jullie me zo gestreamd hebben. Niet normaal dit.”
[youtube:https://youtu.be/AshBgnrSvyc]

Spotify
Op Spotify verbrak hij ook al verschillende records. Zo werd hij met 4,6 miljoen streams de meest gestreamde artiest op één dag en pakte ‘Slaaptekort’ ook nog eens het record van meest gestreamde album op één dag.

Boef kwam het afgelopen jaar vaak negatief in het nieuws. De ‘treitervlogger’ kreeg het aan de stok met politie en justitie. Er werd zelfs een inval gedaan in zijn Tilburgse appartement. De rapper zegt dat hij heeft ingezien dat hij een voorbeeldfunctie heeft en focust zich nu op zijn muziek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.