Een uitsmijter, een vijftiger en een oud-militair: nóg vier Brabanders voor Expeditie Robinson

24 maart 2017 om 21:41
nl
Naast BN’ers mogen dit jaar ook onbekende Nederlanders meedoen met Expeditie Robinson. De vijftig inzendingen met de meeste likes zijn bekend en de RTL-redactie heeft nog vijftig andere kandidaten geselecteerd op basis van hun filmpje. Daar zitten ook vier gelukkige Brabanders tussen die mee mogen strijden voor dat gewilde plekje op het onbewoonde eiland.
Profielfoto van Stephen Bell
Geschreven door
Stephen Bell

Mohamed Katafre, geboren en getogen in Tilburg, heeft een mooi filmpje gemaakt waarin hij laat zien dat hij in topvorm is. ‘s Nachts werkt Mohamed als portier in het Tilburgse nachtleven, maar hij is ook verpleegkundige in opleiding en vindt het enorm leuk om met ouderen te werken. Hij heeft naar eigen zeggen een hele lange lont, maar aan het lont bevindt zich ook een hele grote bom. Opgepast dus.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=6DIr1kp1Tzw]

Wat meteen opvalt aan Peter Schuurmans uit Geffen, is dat hij een stuk ouder is dan de meeste kandidaten. Daarnaast valt het ook op dat hij zonder shirt staat te balanceren op een hele hoge paal op een besneeuwde berg. Hiermee wist hij binnen acht seconden toch in de smaak te vallen bij de redactie. En hij wil geld winnen voor een goed doel in Oeganda waar hij als vrijwilliger heeft gewerkt.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=VHlbUnZdYsk]

Herold Dat uit Asten is oud-militair, dus hij weet wat samenwerken is. Als oud-topsporter weet hij ook wat afzien is. Hij heeft ook nog een baard, dus hij is er helemaal klaar voor.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=KXrIkIsQgnY]

De laatste is de 19-jarige Youri Valckx uit Bladel. Hij is benjamin van het stel mist wellicht de spieren en levenservaring, maar compenseert dat allemaal met zijn humoristische filmpje.
[youtube:https://www.youtube.com/watch?v=EXmU4jt_0KQ]

Eerder werden er al vijftig kanshebbers gekozen op basis van het aantal stemmen dat zij bij het publiek wisten te vergaren.

LEES OOK: Marvin van Roy Donders en nog acht Brabanders die kans maken op een plekje in Expeditie Robinson

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.